A) People who have been tagged must write their answers on their blogs.
B) Tag as many friends as you can to do this quiz & those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by & cannot tag the person whom they were tagged by.
C) Continue this game by sending it to other people.
#1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
Ans: i will act normal but i will curse him with a voodoo THAN break up with him and make sure he gets betrayed for his entire life.. =)
#2. If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans: to be able to do the things i like without and expectations from others.. =)
#3. What will your dream wedding to be like?
Ans: A simple one but definitely not in SG.. perhaps in paris/the moon?
#4. Are you confused as to what lies ahead of you?
Ans: YuP. i dunno where my As can get mi to.. =(
#5. what's your ideal lover like?
Ans: ? to be ansed in the future =)
#6. What is more blessed? Loving someone or being loved by someone?both?
Ans: both =)
#7. How long do you intend to wait for someone you really love?
Ans: hmmm.. forever? provided he is really my MR.Right
#8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
Ans: i will secretly plot to kill that girl and secretly pluck that guy's hair to make him fall for mi.. =))
#9. Is there anything that has made you unhappy these days?
Ans: hmm.. i was just wondering why we don't have 48 hours per day..
#10. Is being tagged fun?
Ans: hmm.. only when u have nothing to do.. =x
#11. How do you see yourself in 10 years time?
Ans: - Doing something that i like/love =) i hope laa..
- with a couple of wrinkles here and there..
- hopefully my mercury have gone down the bukit batok drain~
#12. Who are currently the most important people to you?
Ans: Family, Frenz, Music
#13. What kind of person do you think the one who tagged you is?
Ans: hmm.. clever, helpful, considerate and straight forward. =)
#14. Would you rather be rich and single or married but poor?
Ans: rich and single! whahaha. preferably not working too. =x
#15. What's the first thing you do every morning?
Ans: YaWnNNNnnnnnn =)
#16. Would you give all in a relationship?
Ans: hmmm.. i think so~ i haven been into one yet.. =S
#17. If you fall in love with 2 people simultaneously, who would you pick?
Ans: i have to see which one falls in love with mi 1st! whahaha~
#18. What type of friends do you like?
Ans: someone who will stand by my side throughout my life =)
oh.. and frenz like the genie in the story Alladin =) he will make all my wish come true~
#19. What type of friends do you dislike?
Ans: erm.. u must see the face sometimes.. =D
TAGGED BY : PUI LENG~ =)
whom i tagged: hmm..
jon
gan
yong
hoe
shirley
meiling
meiwen
estee
jess
=))